Apa milih kita?


Pabrik

Pabrik kita didegake ing taun 2012, nganti saiki 9 taun pengalaman manufaktur lan adol.

Sertifikat

GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015

prabotan

Mesin Solder Gelombang, Garis tuwa, Sphere Integrasi

pasar

Utamane kanggo Eropa, Amerika Serikat, Amerika Selatan, Asia-Pasifik ...

babagan

Guangji Lighting dumunung ing Zhouxiang, Cixi City, Ningbo, kang tanah Perkakas cilik. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing manufaktur lampu LED, utamane lampu bohlam sing dipimpin, lampu sorot sing dipimpin, lampu langit-langit sing dipimpin. Kanthi pangembangan sajrone sawetara taun kepungkur, lan perusahaan kita wis kasedhiya kanggo riset, desain lan pemasaran. Lampu Guangji nyedhiyakake solusi pencahayaan njero ruangan, lan posisi produk ing tengah lan dhuwur pasar.

Rincian
News
  • Carane ndandani lampu LED nalika ora bisa

    Yen strip lampu ing lampu LED wis tuwa utawa rusak, sampeyan mung bisa ngganti strip lampu ing tabung lampu tanpa ngganti cangkang lampu.

    Rincian
  • Prinsip kerja lampu LED

    LED (light emitting diode) minangka piranti semikonduktor solid-state sing bisa ngowahi energi listrik dadi cahya sing katon. Bisa langsung ngowahi listrik dadi cahya. Jantung LED minangka wafer semikonduktor.

    Rincian

Kanggo pitakon babagan bohlam lampu sing dipimpin, lampu sorot sing dipimpin, lampu langit-langit sing dipimpin, lsp. utawa pricelist, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.